Improve listening! Free Audible audiobook:
Don’t forget to turn on subtitles!
Earn 100 free italki credits:
£26 Airbnb credit:
Free uber ride:

FAQ:
– Where are you from?
I grew up in Bedfordshire, a region near London!
– How many languages do you speak?
English is my mother tongue, but I also speak fluent Spanish and I’m learning Italian. You can see a video of me speaking Spanish here:
– Which camera do you use?
I use the Canon 60D with a 50mm lens (
– Which microphone do you use?
I use the SONY ECMCS3 – Very affordable and great value for money:
(Note that you will need this mic adapter if you want to use it with your iphone –
– What shade of lipstick are you wearing?
I wear Elizabeth Arden 8 Hour Sheer Lip Tint in Berry. You can find it here:
– Which editing software do you use?
I use Final Cut Pro X
– Which grammar book do you recommend?
I completely recommend English Grammar in Use:
– Can you recommend any books that will help me improve my English?
I always recommend ‘The Curious Incident of the Dog in the Night-time’ ( as it is written in the first person from the point of view of an autistic teenager and it does not use very complicated language. Some of it is also based in London which I like.
– Can you recommend a British TV Series for me to watch and improve my British English pronunciation?
Absolutely! I highly recommend ‘Broadchurch’ ( which is a FANTASTIC crime drama based in a small village in the South of England. The actors are brilliant and it has won lots of awards!

Social Media:
Instagram: @LearnEnglishWithLucy
Facebook:
Patreon:

Pra ,miq! Sot dëshiroja të flas me ju.. 'shumë'(të panumërueshme] dhe 'shumë'(të numërueshme) Vazhdojmë.. Hi guys, sot ne do të flasim për diçka që 'Shumë' nga studentët e mi e marrin gabim ''shume here''' Ky është dallimi mes tyre E pra, së pari këto dy do të thonë të njëjtën gjë ju mund t'i përdorni ato në mënyrë të ndërsjellë Këta, megjithatë, nuk mund të përdoren për të njëjtat emra dhe unë do të shpjegoj se si i përdorni ato tani! Pra, me emra të panumërueshëm E pra këto i referohen diçkaje që nuk mund të numërohet dhe zakonisht nuk kanë një formë shumësish Disa përjashtime janë pijet Nëse unë jam në një restorant dhe kërkoj dy kafe Epo unë me të vërtetë po kërkoj dy gota kafe Ja pse mund të them dy kafe, me shumës Nëse kërkoj dy sheqerna në çajin tim E pra, e dimë vërtet se po kërkoj dy kube sheqer në çajin tim Pra, në vetvete nuk mund t'i përdorim ato si shumëse. Pra, emrat e panumërueshëm shkojnë me 'shumë' Dhe 'shumë' është diçka që ne tentojmë të përdorim në 'interrogative' ose formë negative Unë nuk kam shumë ujë A keni shumë detyra shtëpie? Dhe, te numerueshmet mund të shkojnë me 'shumë' Mund ta përdorim këtë pozitive, negative dhe pyetje ''Kam shumë mollë'' ''Unë nuk kam shumë dritare'' ''Nuk ka shumë vajza'' Cili nuk është normalisht një problem normal Pra, për pozitivet shumë, sidomos, mund të tingëllojë tepër formale ''Kam shumë ujë'' ''uhuh'' Kjo tingëllon pak … Kjo tingëllon shumë e ekzagjeruar! Pra, në vend që të thosha 'shumë' në pohore, do ta përdorja ''shumë ''ujë ''Kam shumë ujë, kam shumë ujë'' ''Shumë,'' nga ana tjetër, përdoren më gjerësisht me afirmativë Pra, ''unë kam shumë mollë'' ''Kam shumë mollë'' Ata janë pak a shumë të njëjtë në këtë rast Sa e shpejtë ishte ajo? Epo, unë shpresoj që ju ta pëlqeni. Nëse e keni bërë atëherë ju lutemi të regjistroheni në kanalin tim Dhe pelqeni faqjen ime në Facebook Dhe si gjithmonë, plotëso quizin që unë do të shfaq tjetër verini përgjigjet tuaja në komentet. Mirupafshim!!! Upss… !

35 thoughts on “MUCH or MANY or A LOT OF??? Countable and Uncountable Nouns!

 1. Hey, Ms. Lucy I subscribed on your channel because I love how you explain things (words) easily that many of us can easily understand.
  So I want to give you a tip: don't use that marker you used for the word 'many' because, your board is white and you used a bright coloured marker so it is not that easy to read. You should use a marker that is in contrast with your white board.

  Thanks for the lessons, I love it.

  Ps. ( I am not sure if my grammar is right… Sorry for my mistakes. You can reply if you have any corrections.😊)

 2. I hope this correct. Lucy? Please replay my comment. Btw, hello from indonesia.
  1. Much
  2. Much
  3. Many
  4. Much. Much
  5. Many
  6. A lot of
  7. Many
  8. A lot of
  9. Lots of. Lots of
  10. Much.
  Thank you for your knowledge:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *